QUI SOM?


Barcelona LED
Ara a LleidaOferim més de 1000 referències diferents en il·luminació LED, d'aquestes 1000 referències tenim diferents gammes i qualitats.

Amb components de prestigi dins de la indústria com: xips SHARP, xips Samsung, xips EPISTAR, xips CREE i xips Citizen.

 

Barcelona Led Il·luminació S.L. 'Les nostres principals motivacions i valors'

La Il·luminació és un fenomen que, per quotidià, passa per a la majoria de les persones quasi desapercebut. No obstant això, és difícil concebre la nostra vida i societat sense equips que il·luminin el nostre entorn, a Barcelona Led Il·luminació encaminem els nostres esforços per fer assequible aquest servei fonamental, oferint una àmplia gamma de productes d'excel·lent qualitat a preus molt competitius.

Tant el desenvolupament, la implantació i el manteniment de nous equips i instal·lacions d'il·luminació com a la renovació de les ja existents, requereixen recursos econòmics i humans qualificats que Barcelona Led il·luminació posa al teu servei, així com el servei post venda i el control d'incidències.


En els valors de Barcelona Led Il·luminació destaca la justificació fonamental de l'obtenció de valors més alts d'eficiència energètica que els sistemes tradicionals halògens, aquest punt és un dels més importants a causa de l'augment del cost de l'energia i la consciència ecològica de la societat d'avui en dia, per això, lluitem no només per aconseguir millors preus sinó en aconseguir la millor qualitat i varietat en els productes led que distribuïm.

A Barcelona Led Il·luminació posem a la seva disposició la tecnologia i il·luminació Led, formada per díodes emissors de la llum 'el Led', amb una àmplia experiència i un equip professional, les nostres ganes de superar-nos, ens ha portat a tenir, de moment, set botigues i una quota de mercat online, donant prioritat al servei, especialització i qualitat en els nostres productes.