IIl·luminació LED


ResidencialEl nostre catàleg d'Il·luminació LED Residencial, combina tecnologia i disseny, per oferir solucions perfectes per a cada exigència d'il·luminació i decoració en àmbit domèstic.

Comptem amb una àmplia gamma de Bombetes LED, Dicroiques LED, Fluorescents LED, Downlights LED, Llums LED per a piscines, llums LED per a sòls i escales o il·luminació decorativa.


VEURE PRODUCTES >>

DECORACIÓ

Permet gaudir de l'última tecnologia i de la qualitat LED per a decorar d'una forma elegant i amb tota seguretat ambients amb llums i colors, a l'interior o l'exterior: terrasses, patis, menjadors, dormitori, jardí, etc


BALISES I SENYALITZACIÓ

Són petites lluminàries LED empotrables a sòls o parets per a la il·luminació decorativa de zones particulars. Les Balises LED empotrables per a sòl es poden utilitzar per a il·luminar, decorar i ressaltar escales, passadissos, patis, jardins, camins exteriors, etc


BOMBETES

Són resistents a cops i vibracions, no produeixen calor, són ecològiques (ja que no contenen mercuri), tenen una vida útil molt llarga i permeten estalviar fins a un 80% en el consum elèctric.


PISCINES

Homologades amb la protecció d'estanquitat IP68, la protecció més alta establerta per la comunitat Internacional, les nostres Llums LED per a piscines projecten una llum uniforme, sense enlluernament que s'encén sense parpelleigs ni sorolls.