Il·luminació LED


ComercialEl nostre catàleg d'Il·luminació LED Comercial, amb productes que combinen tecnologia i estalvi energètic, ofereix solucions perfectes per a la il·luminació i decoració de l'àmbit comercial, que requereixi un ús perllongat.

Proposem una àmplia gamma de Tubs LED, Il·luminació LED especial per a alimentació, Campanes Industrials LED, Panells LED per a botigues i comerços, Il·luminació LED sobre carril, Dicroiques i Bombetes LED d’alt rendiment, Downlights LED per a l'ús comercial.


VEURE PRODUCTES >>

TUBS LED

Els Tubs LED, T8 i T5, per a l'ús comercial, són una alternativa eficient als tubs fluorescents convencionals. Són resistents a cops i vibracions, són un producte ecològic (sense metalls pesants i sense emissions infraroges o ultraviolats) que és capaç d'estalviar fins a un 80% respecte a les lluminàries tradicionals.


BOMBETES LED

Ideals per a l'ús comercial, compten amb: alta potència d'il·luminació, òptima resistència a un encès perllongat i consum molt reduït, que permet un estalvi energètic de fins al 80% respecte a la il·luminació comercial tradicional.


PER A L'ALIMENTACIÓ

És una solució ideal, per a la il·luminació d'aliments, ja que compten amb una vida extremadament llarga, són de baix manteniment i la seva reproducció cromàtica és excel·lent. És ideal per a instal·lar a botigues, aparadors, vitrines i exhibidors.


CAMPANES INDUSTRIALS

Són perfectes per a il·luminar magatzems, naus industrials, fàbriques, tallers, comerços i locals que requereixen una il·luminació amb led d'alta potència per a usos perllongats.